Reklamacije | Uradi24Uradi24

Reklamacije

Kupovina proizvoda je individualna odluka i ovisi o mnogo faktora pa se mogu dogoditi slučajevi gdje će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom roku. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslana, tj. prodana (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža), vrši se povrat novca kupcu ili zamjena uz nadoplatu za neki drugi proizvod.

U ovakvom slučaju potrebno je da kupac pošalje reklamaciju na email adresu korisničke službe korisnickasluzba@uradi24.hr koristeći obrazac za jednostrani raskid ugovor.

Ukoliko se ustanovi da je reklamacija na proizvod neopravdana, odnosno da je do oštećenja ili neispravnosti proizvoda došlo uslijed nestručnog rukovanja ili uporabe, URADI24.hr nije dužan izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod.

Onog trenutka kada kupac primi email od URADI24.hr smatrat će se da je reklamacija prihvaćena.

U tom slučaju URADI24.hr će kupcu ponuditi zamjenski proizvod ili povrat plaćenog iznosa.

Ukoliko ste proizvod platili pouzećem (gotovinski), plaćeni iznos ćemo vam vratiti uplatom na vaš tekući račun. Stoga nam je bitno da u vašoj prijavi za reklamaciju dostavite vaš broj tekućeg računa i naziv banke gdje je isti otvoren.

Ukoliko odobrimo zahtjev, robu vraćate nama o našem trošku putem Overseas Expressa u roku od 3 radna dana od odobrenja zahtjeva. Ako webshop URADI24.hr procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena), morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 35,00 kn (tj. 250,00 kn ako se radi o vangabaritnoj robi) kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode iz URADI24.HR Webshopa kako slijedi.

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku. Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke tj. od datuma za osobno preuzimanje pošiljke.

U obavijesti navedite svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, te navesti razlog reklamacije proizvoda, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg možete preuzeti ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Robu vratite tako da ju predate nama u bilo kojem Uradi Sam prodajnom centru u Hrvatskoj ili dostavite našoj logističkoj službi na adresi:

 

URADI SAM trgovina d.o.o.

Zagrebačka cesta 194, 10000 ZAGREB

Fax: (01) 3336 904

E-mail: korisnickasluzba@uradi24.hr

 

Sve cijene su maloprodajne i iskazane su sa PDV-om. Uradi24 zadržava pravo ispravki u slučaju grešaka prilikom unosa cijena, slika i tehničkih podataka proizvoda.

Design by: Kiselilimun